Onye bụbu onye nwe Tulsa Spa boro ebubo na ọ na-ekesa Botox site na isi mmalite na-akwadoghị na ịgha ụgha ndekọ ahụike |Akụkọ mpụ

Onye bụbu onye nwe Tulsa Spa na-eche ihu ihe ruru afọ 20 n'ụlọ mkpọrọ gọọmentị maka ebubo ebubo ụgha nke ndekọ ahụike yana ịgwọ ndị ahịa nwere toxin botulinum na dermal fillers sitere na isi mmalite na-akwadoghị.
Ndị ọka ikpe gọọmentị etiti gbara Elisa Kaye Sanders dị afọ 60 akwụkwọ, na-ebo ya ebubo iji ozi-e abụọ zụtara Botox na Juvederm Ultra 3 na 4 site na isi mmalite na-akwadoghị ihe dị ka afọ isii n'etiti Nọvemba na Eprel 2012 aghụghọ na ebubo aghụghọ waya 13 na 2018. , Ụlọ ọrụ Attorney's US maka Northern District nke Oklahoma kwupụtara na nkwupụta mgbasa ozi na Fraịde.
Sanders bụ onye nwe oke na onye na-arụ ọrụ nke L'Chaim Medical Spa, nke dị na mbụ nso na Woodland Hills Shopping Center na nke a na-akpọbu Enhance Skin na Body Medical Spa.
Onye ọka iwu kwuru na onye nnọchi anya nchịkwa nri na ọgwụ ọjọọ gwara Sanders na Septemba 2016 na omume a bụ iwu na-akwadoghị, mana ọ gara n'ihu.E boro ebubo ebubo na ọ rere nkeji 30,000 nke Botox n'etiti Ọktoba 2016 na Mee 2018, nke ọ dịkarịa ala nkeji 3,000 zụtara site na isi mmalite na-akwadoghị.
Ebubo wayo nke mail sitere na Sanders boro ebubo na ọ zụtara Botox site na isi iyi na-akwadoghị na Mumbai, India na 2015 wee zigara dọkịta onye ahịa akwụkwọ ndekọ ahụike gbanwetụrụ.
Agbanwere ndekọ ahụ iji gosi na enyere ndị ahịa Juvederm Ultra Plus XC, mana n'eziokwu, ndị US Food and Drug Administration anabataghị Juvederm Ultra 4 maka ojiji na United States.
Ndị ọka iwu kwuru na ebubo ụgha waya sitere na Sanders na-anata ụgwọ ọgwụ n'aka ndị ahịa site na isi mmalite na-enyeghị ikike na ịkwụ ndị nnọchi anya maka ịzụrụ ọgwụ site na isi mmalite na-akwadoghị.
Nkwupụta ahụ kwuru na Sanders na-eche ihu ihe ruru afọ 20 n'ụlọ mkpọrọ, ntaramahụhụ $250,000 yana ruo afọ 3 nke ebubo aghụghọ 15 na ntọhapụ.Ụlọ ọrụ nchịkwa nri na ọgwụ ọjọọ nke United States mere nyocha.Onye ọka iwu US Trent Shoals kwuru na ụlọ ọrụ ya ga-aga n'ihu na-enyocha ma na-ekpe ikpe "ịgabiga ụkpụrụ FDA e mere iji hụ na nchekwa nke ndị mmadụ na-anata ọgwụgwọ ọgwụ ọgwụ."Onye nlekọta ahụike.
M na-ede n'ihi na m na-eche banyere ndị mmadụ, nchebe na udo, na m kwere na onye kasị mara ọnọdụ ga-eme mkpebi kasị mma.M sonyeere Tulsa World na 2019 ma na-akọ akụkọ ugbu a.Ekwentị: 918-581-8455
N'ihe dị ka elekere 7:30 nke ụtụtụ na Thursday, a hụrụ ozu Dylan Thomas Reynolds dị afọ 24 na Tulsa na 4600 ngọngọ nke West New Orleans (101st) Street dị nso na Creek Turnpike.
Ụlọikpe Mkpegharị Mpụ nke Oklahoma na Thursday jụrụ ebubo Victor Willard Hursh na a jụrụ ya ikpe ziri ezi na May 2019 mgbe ndị juri chọpụtara na ọ mara ikpe n'ike, ịtọrọ mmadụ na mpụ ndị ọzọ, gụnyere mkpọrọ nke nwanyị ọnwa abụọ.
Otu onye nkwuchite ọnụ kwuru na a mara Olusola Ojo dị afọ 42 ikpe ka e kpechara ikpe ụbọchị anọ n'ụlọikpe Federal nke Tulsa.Ikpe ahụ gụnyere ebubo abụọ nke wayo ụlọ akụ na otu ebubo ịgba izu iji mebie wayo ụlọ akụ na ọkwa dị oke njọ.Izu ohi.
Ndị ọchịchị ewepụtabeghị ozi gbasara ọnwụ Tony Elizabeth Torres dị afọ 47, Toni Moran.
Otu onye na-akpọ oku na mpaghara 4600 West New Orleans (101st) Street kwuru na mmadụ "dara n'ala";ndị uwe ojii hụrụ ozu otu nwoke akọwara dị ka onye ọcha na onye gbara afọ iri abụọ na iri atọ.
Ascension St. John gbalịrị ịgba akwụkwọ, na-arụ ụka na okwu ndị Oklahoma Attorney General John O'Connor welitere na ikpe kwesịrị ka a na-emeso ya n'ụlọ ikpe gọọmenti etiti.
Ndị uwe ojii Broken Arrow kwuru mgbe ejidere ya na Stephanie Ann Manning gbara egbe n'ụgbọala ọzọ mgbe ya na ụgbọ ala ya dakọtara n'akụkụ ebe mgbaba nke Aspen (East 145th Street) Avenue na Kenosha (71st Street) egbe egbe ugboro abụọ.
N'ihe dị ka elekere asaa nke mgbede Sọnde, ndị uwe ojii mere nyocha ọdịmma maka Linda J. Davenport na 1000 ngọngọ nke South Aspen Courthouse.Ndị ikwu ya gwara ndị uwe ojii na ha enwetabeghị ya kemgbe ọtụtụ ụbọchị.Akụkọ ya apụọla.
Ekwenyere na Emmanuel Mata Herrera gbapụrụ ebe ahụ dị nso na Harvard Avenue na Admiral Plaza na ojii 2017 Honda CRV na gburugburu 6:45 nke ụtụtụ na Wednesday.
Ndị uwe ojii zara Benchmark Condos na 9247 S. Urbana Ave. n'ihe dịka elekere 5:30 nke mgbede, mana onye nyocha kwuru na ya amabeghị ogologo oge ndị nwoke abụọ a nwụrụ.


Oge nzipu: Nov-24-2021